U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Website under construction

 

 

ROUTING: (verbouwing of nieuwbouw)

 

Tijdens de ontwerpfase wordt een programma van eisen opgesteld waarbij aan de hand van de productiewensen tevens wordt geïnventariseerd wat de werkzaamheden zijn per product en welke routing daar bij gekozen dient te worden. 

Uiteraard heeft elk bedrijf in de voedingsmiddelen industrie zijn eigen product en werkwijze , hier zal uiteraard rekening mee gehouden worden met de opzet van de routing. 

Belangrijke kenmerken voor opzet van een routingschema zijn:

- Welke producten worden aangevoerd en verwerkt

- Behandeling / nabehandeling van producten

- Opslagcondities van producten

- Soorten verpakkingen

- Vrijkomende afvallen en opslagcondities

- Hoeveelheden aan productie i.v.m. berekeningen van ruimtebehoefte 

- Mate van automatiseringen 

- Inzet en routing van personeel per afdeling incl. eisen

Op basis van deze gegevens wordt een productieschema opgezet die als basis zal fungeren voor een eerste schetsontwerp / ruimteschets van de productielocatie